Buffalo Racing Festival osuu Chonburin alueelle 23. lokakuuta

Chonburin vuotuinen Buffalo Racing -festivaali (ประเพณีวิ่งควาย 2561) kaupungintalon edessä on yksi jännittävimmistä buddhalaisen paaston lopussa järjestettävistä tapahtumista, ja sen perinteet ovat 140 vuotta vanhoja. Tänä vuonna festivaali järjestetään 18.-24. Buffalo racing ajetaan 2018. Festivaali juhlistaa korkeatasoista puhveleita, joista nauttivat Thaimaan maatalouden ja maaseudun elämäntavan ainutlaatuisena thaimaalaisena ikonina. Se antaa myös paikallisille ihmisille mahdollisuuden tulla yhteen ja nauttia hauskasta ja hyvästä ruoasta.

Aikataulu 23. lokakuuta:

7: 00 am 13 puhvelin paraati Chonburin kaupungin läpi
10: 00 am Avajaiset kaupungintalon edessä olevalla radalla
10: 00 am Buffalo kilpa

Puhvelit kilpailevat kolmessa luokassa koon mukaan, kun kouluttajat asettavat hevosensa rakkaudella tiukkojen harjoittelu- ja ruokavalioohjelmiin kilpailua edeltävinä kuukausina. Thaimaan puhveleita pidetään usein stereotyyppisinä hitaasti puuhailevina eläiminä; Monet vierailijat ovat kuitenkin yllättyneitä siitä, kuinka nopeasti he voivat juosta. Vaatii erittäin ketterän (ja kevyen) ratsun, joka pysyy hengissä ja ohjaa rakkaita eläimiä pitkin usein mutaista 100 metrin rataa voittoon. Muita Buffalo Racing Festivalin omituisia kohokohtia ovat "Ms Buffalo" -kauneuskilpailu viehättävimmälle ja "parhaiten pukeutuneelle" -kilpailulle, joka luo karnevaalimaisen ilmapiirin ajeluista, konserteista ja ruoasta.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/