72-vuotias brittiläinen ulkomaalainen ja hänen vaimonsa pidätettiin naapurihuoneen ryöstöstä

Brittiläinen eläkeläinen ja hänen thaimaalainen vaimonsa johdettiin eilen näytelmään sen jälkeen, kun he jäivät CCTV:lle varastamaan naapurinsa patjan ja 100,000 XNUMX bahtia valuuttana. 

Pattayan poliisipäällikkö Pol Col Apichai Krobpetch – joka oli aiemmin luvannut varkaille, että heidät saadaan kiinni tänä sesonkiaikana – johti 72-vuotiaan Sidney Michael Edwardin ja hänen vaimonsa Pansakaw Nasoken, 45, rikospaikalle rantatielle Soi 5.

Sidney oli pakottanut 66-vuotiaan herra Stephenin naapurihuoneen ovenkahvaan.

Kun herra Stephen palasi Kambodžan matkalta lauantaina, hän huomasi, että 3,000 XNUMX Britannian puntaa ja hänen patjansa puuttuivat.

Hän meni välittömästi poliiseille.

Hänen naapurinsa joutuivat välittömästi epäilyn kohteeksi, mutta kiistivät varastaneensa. Kuitenkin, kun heille näytettiin CCTV, heidän oli muutettava tarinaansa.

Sidney myönsi, että hän varasti patjan ja käteisen – noin 120,000 XNUMX bahtin arvosta – ja hänen vaimonsa toimi vartijana.

Pariskunta on vangittuna tutkintavankilassa oikeudenkäyntiä varten, eikä heillä ole varaa takuita varten, koska Sidney ilmoitti, ettei hänellä ole varoja.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/