Thaimaa todennäköisesti kieltää kyyhkysten ruokkimisen, vankilatuomion ja korkeita sakkoja

Bangkokin pääkaupunkiseudun hallinto johtaa kampanjaa kyyhkysten pyytämiseksi ja on vannonut kieltävänsä niiden ruokkimisen – rikkojia voidaan tuomita jopa kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen, 25,000 770 bahtin (XNUMX dollarin) sakko tai molemmat.

"Ihmisille on olemassa riski paikoissa, joissa kyyhkysiä on paljon", Bangkokin apulaiskuvernööri Taweesak Lertprapan kertoi Reutersille, kun lintujenpyytäjät saivat kyyhkysiä hänen ympärillään julkisella aukiolla.

Muut kaupungit ympäri maailmaa ovat asettaneet samanlaisia ​​kieltoja, mukaan lukien italialaisten turistien suosikki Venetsia, jossa kyyhkysten ruokkiminen on laitonta – mutta tarjoiluajan uhkaa ei ole.

Bangkokissa kyyhkysiä, joita usein kutsutaan "siipisiksi rotiksi", tavataan usein ruuhkaisilla alueilla, kuten temppeleissä, toreilla ja julkisissa puistoissa.

Taweesak sanoi, että kyyhkysten terveysriskejä ovat hengityselinten sairaudet, aivokalvontulehdus ja lintuinfluenssa.

"Tehokkain ratkaisu on lopettaa niiden ruokinta", Taweesak sanoi.

Viranomaiset ovat myös sanoneet, että monet turistit ruokkivat kyyhkysiä tietämättä sen vaikutusta lintuinfluenssan leviämiseen ja sen aiheuttamiin ongelmiin.

Pääministeri Prayuth Chan-ocha määräsi tässä kuussa valtakunnallisen kampanjan kyyhkysten määrän vähentämiseksi asutuilla alueilla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/