Lääketieteellinen marihuana tulee todennäköisesti lailliseksi Thaimaassa vuoden 2019 puoliväliin mennessä, sanoo hallitus

Thaimaan valtiollinen lääkejärjestö (GPO) alkaa tutkia lääkkeiden kehittämistä marihuanasta tunnustaakseen todisteet siitä, että kielletyllä aineella on terveyttä parantavia ominaisuuksia. Se pyrkii myös käynnistämään lainmuutoksen, joka sallisi kannabiksen lääkinnälliseen käyttöön, mahdollisesti ensi vuoden toukokuuhun mennessä.

Virkistyskäyttö säilyy laittomana.

GPO:n puheenjohtaja tohtori Sopon Mekthon sanoo eilen, että koska marihuanan laillistaminen tietyissä olosuhteissa oli mahdollista, hänen organisaationsa oli aloittanut yhteistyön FDA:n ja huumeidentorjuntaviraston kanssa tutkimusprojektin käynnistämiseksi lääkkeiden kehittämisestä ja massatuotannosta. marihuana.

Narcotics Suppression Bureau on jo antanut 100 kiloa takavarikoitua marihuanaa GPO:lle tutkimuksensa raaka-aineeksi.

Sopon sanoo, että Thaimaalla on potentiaalia olla maailman johtava kannabinoidilääkkeiden kehittämisessä ja tuotannossa, mikä tehostaisi sairaanhoidon ja hoitojen tehokkuutta monissa potilasryhmissä. Myös kalliiden lääkekannabisuutteiden vienti voisi tuottaa maalle huomattavia voittoja.

"Vaikka marihuanaa pidetään edelleen haitallisena lääkkeenä, sen lääketieteelliset hyödyt ovat laajalti hyväksyttyjä ja on myös tieteellisesti todistettu, että marihuana sisältää monia lääkeyhdisteitä, jotka voivat tehokkaasti hoitaa kemoterapian sivuvaikutuksia, kroonista kipua, lihasspassisuutta ja epilepsiaa", Sopon sanoi.

"GPO:n tutkimusryhmä valmistelee lääketieteellisen marihuanan dekriminalisointia nyt tutkimusprojektissa tuottaakseen lääketieteellisen kannabiksen uuttamisprototyypin kannabisöljyn sublingvaalipisarana, joka on ensimmäinen ainesosa huumeiden valmistuksessa ja voi myös käyttää substraattina lääketieteen jatkokehitykseen."

Sopon arvioi, että tutkimusryhmä pystyisi erottamaan 10-15 litraa – eli 18,000 100 pulloa – tiivistettyä kannabisöljyä ensimmäisestä XNUMX kilosta marihuanaa.

Hän sanoo, että GPO:n odotetaan tuottavan alustavat tutkimustulokset tämän vuoden loppuun mennessä.

Tutkimusryhmän arvioidaan ymmärtävän paremmin marihuanan laatua, kannabinoidiaineita ja ainutlaatuisia lääkinnällisiä ominaisuuksia eri alueellisten lähteiden kautta. Nämä läpimurrot antavat GPO:lle mahdollisuuden arvioida mahdollisuutta nostaa lääkekehitys kliinisen kokeen tasolle ja suunnitella edelleen kaupallista tuotantoa.

GPO:n toimitusjohtaja tohtori Withoon Danwiboon paljasti, että jos tutkimuksen tulokset osoittivat toivottavia merkkejä lääkekehityksestä ja uusien lääketuotteiden kaupallisesta tuotannosta, hänen organisaationsa suunnitteli laajentavansa tuotantoa teolliseen mittakaavaan.

"Aluksi tässä vaiheessa marihuanan lääketieteellisen tutkimuksen ja kehityksen tärkein tukikohta on pääkonttorissamme Bangkokissa", Withoon sanoi.

"Seuraavassa vaiheessa aiomme kehittää tuotantolaajuutta ja tutkimusprojektien laajentamista varten erityisen laitoksen koko kannabiksen lääkekehitys- ja tuotantoketjua varten tonteillemme Chon Burissa."

Tilaa
SOURCEThaimaalainen
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/