Expedia tekee yhteistyötä Thaimaan hallituksen kanssa laajentaakseen laillisia hotellitietoja Thaimaassa matkailun edistämiseksi

Expedia Group on tehnyt yhteistyötä Thaimaan hallituksen kanssa ohjelmassa laajentaakseen maan matkailumarkkinoita lähettämällä ulkomaisia ​​turisteja maan tärkeimpien matkailunähtävyyksien ulkopuolelle.

Koska vähemmän hotelleja Thaimaan suurten kaupunkien Bangkokin ja Phuketin ulkopuolella on listattu verkossa, ulkomaalaiset turistit tuskin uskaltavat Thaimaan tärkeimpien turistikohteiden ulkopuolelle vähemmän tunnetuille mutta yhtä jännittäville nähtävyyksille. Expedia haluaa muuttaa tämän. Yhteistyössä Thaimaan matkailutoimiston kanssa Expedia on sopinut auttavansa 55 pienemmän Thaimaan kaupungin hotelleja listautumaan alustalle ja lisäämään niiden maailmanlaajuista näkyvyyttä. Nikkei Aasian Review raporteissa.

Lisäksi Thaimaan hallitus on täysin mukana, koska se haluaa mainostaa laillisia hotelleja, jotka noudattavat vuoden 2004 hotellilakia. Viime kuukausina Thaimaan hallitus on pannut täytäntöön hotellilain ja on pannut täytäntöön sääntöjä ja määräyksiä tuhansia guesthouseja, huviloita, boutiquehotelleja ja asuntoja vastaan, jotka tarjoavat päivittäisiä ja viikoittaisia ​​vuokrauksia ilman laillista hotellilisenssiä. Tämä täytäntöönpano on kuitenkin vaikeuttanut matkailijoiden laillista majoitusta joissakin pienemmissä kaupungeissa ja maakunnissa. Viranomaisten mukaan noin 70 % maan nykyisistä huoneista on Thaimaan lakien vastaisia.

Expedia ja Thaimaan hallitus toivovat, että laillisen ja näkyvän kuvan tarjoaminen Thaimaan hotelleista auttaa nostamaan matkailun profiilia sekä jatkamaan laittomien hotellien ja Thaimaassa kiellettyjen Airbnb:n torjuntaa.

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/