Brittiläisen ulkomaalaisen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa murhasivat Pohjois-Thaimaassa vaimon veljen palkkaamat palkkamurhaajat

Artikkelin teksti The Guardianin luvalla:

Jännitys oli kasvanut kuukausia, ehkä vuosia.

Aikana ennen kuin varakas skotlantilainen liikemies Alan Hogg ja hänen thaimaalainen vaimonsa Nott tapettiin ja haudattiin sitten kotinsa puutarhaan, sukulaiset ovat paljastaneet, että Nottin ja hänen veljensä Warut Satchakitin välinen suhde, jota on sittemmin syytetty murhat olivat pahentuneet korjauskelvottomaksi.

Nottin suosikkivanhempi veli oli asunut 20 vuoden ajan talossa hänen ja miehensä laajalla tontilla, jossa hän työskenteli pääpuutarhurina huolehtien kasveista, hedelmätarhasta, kanoista ja 15 lehmästä. Lukuisten naapureiden mukaan Hogg ja Satchaikit hoitivat 13 hehtaarin tonttia vierekkäin, vaikkakaan eivät aina harmonisesti.

Nottin ja Satchakitin nuorin veli Thanom Suddan, 53, sanoi, että Nott oli suunnitellut potkivansa 63-vuotiaan veljensä pois kiinteistöstä sen jälkeen, kun perhekonfliktista tuli liikaa.

"Hän kävi luonani lauantaina ennen kuolemaansa kertoakseen, ettei hän enää kestä Warutia", Suddan kertoi lehdistölle istuessaan heidän ruumiinsa vieressä, jotka oli tuotu paikalliseen Phrae Thammaran -temppeliin. "Hän loi liikaa argumentteja eikä huolehtinut maasta kunnolla. Hän ei edes kertonut heille, milloin koirat kuolivat. Hän kertoi minulle aikovansa pyytää häntä lähtemään."

Hän uskoi, että Satchakitin ja hänen skotlantilaisen lankonsa välinen jännitys oli myös "rakentunut monta, monta vuotta, puutarhasta käytiin monia pieniä riitoja, koska Alan oli erittäin vaativa". Myös raha oli kuulemma ongelma, vaikka kaikki maa oli pariskunnan tyttären Robynin nimissä.

"Warut ja Nott olivat niin läheisiä, läheisempiä kuin kukaan meistä veljistä ja sisaruksista, he tekivät kaiken yhdessä", Suddan sanoi. "Hän oli työskennellyt heille 20 vuotta, joten hänellä ei ollut paikkaa minne mennä, eikä hän voisi saada toista työtä, koska hän on vanha." Hän korosti kuitenkin, että "hän ei näyttänyt pelkäävän henkensä puolesta, ei ollenkaan", hän sanoi.

Kaksi viikkoa aiemmin Thaimaan poliisi väitti, että Satchakit oli etsinyt sisarensa ja tämän aviomiehelleen sopimusmurhaajaa Wang Chinin alueella ja suostunut maksamaan kolmelle miehelle 50,000 1,200 bahtia (6 XNUMX puntaa) murhan toteuttamisesta. Eräs mies oli lopulta menettänyt hermonsa, mutta tiistaina kello XNUMX:lla poliisin mukaan kaksi ihmistä tapasi Satchakitin talossa. He väittävät, että toinen ampui skotlantilaista liikemiestä kerran rintaan, kun tämä ruokkii ankkoja hänen lampillaan, ja että toinen sitoi Nottin autotallissa, jossa Satchakit löi siskoaan päähän metalliavaimella. Poliisi väittää, että kolmikko pyyhkäisi sitten kiireesti veren uima-altaan läheltä ja hautasi ruumiit kiinteistön takaosassa olevaan vehreään puroon kaivamalla kaksi metriä syviä reikiä pienellä kaivurilla.

Seuraavana aamuna Satchakit palasi taloon ottaakseen pariskunnan auton, uuden valkoisen Range Roverin, poliisi väittää, ja myi sen 420,000 9,800 bahtilla (XNUMX XNUMX puntaa) kattaakseen murhaajien palkkaamisen ja rahoittaakseen hänen pakenemistaan. Vasta kaksi päivää myöhemmin, kun Hogg ja hänen vaimonsa eivät tavata ystäviään Chang Maissa, pariskunta ilmoitettiin kadonneeksi poliisille. Autovarkaus sai ensin poliisin epäilemään Satchakitin osallisuutta. Hänet pidätettiin ja vapautettiin sitten takuita vastaan, ennen kuin poliisi pidätti hänet uudelleen maanantai-iltana. Kolme miestä sai syytteen tiistaiaamuna.

Murha on jättänyt pienen maaseutuyhteisön, joista monet osallistuivat ruumiiden etsintään, kelannut. Huolimatta siitä, että Hogg lähti harvoin kotoaan, Nottin sukulaiset kuvasivat Hoggia "hyväksi, anteliaaksi mieheksi", joka lainasi heille usein rahaa, kun taas Nott piti usein huolta äskettäin vammautuneesta nuoremmasta veljestään. Satchakit tunnettiin paikallisesti "ystävällisenä miehenä", joka auttoi säännöllisesti naapureita ja paikallisen buddhalaisen temppelin ihmisiä.

Alan Hogg ja hänen vaimonsa Nott onnellisempina aikoina.

Nottin setä Sangworn Suttakhun, 78, näki hänet alle tunti ennen kuin tämä tapettiin, kun hän vieraili hänen kaupassaan hyvällä tuulella. Hän sanoi, että "kaikki sukulaiset ovat epäuskoisia".

"Emme todellakaan tienneet mitään pahaa Nottista ja Warutista", hän lisäsi. "Jos heillä oli riitoja, he salasivat sen meiltä kaikilta. Hän ei koskaan puhunut siitä, eikä hän myöskään."

Hän lisäsi: "En ole koskaan nähnyt Warutia vihaisena, hän on mukava kaveri ja erittäin ystävällinen. Joten en voi selittää, miksi hän teki tämän. Olemme kaikki shokissa, koska tämä tuli meille tyhjästä."

Tutkintaa johtava poliisikenraali Poolsap Prasertsak väitti, että murhan takana oli "perheen sisäinen konflikti". .

Prasith Suddan, 61, toinen Nottin setä, joka asui vain muutaman kilometrin päässä heidän talostaan, sanoi: "Warut vaikutti aina erittäin ystävälliseltä ihmiseltä, mutta hän oli myös mies, jota oli vaikea sanoa, mitä hän todella tunsi sisällään. sydän.

"Mutta kukaan ei voinut kuvitella hänen tekevän tätä."

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/