Kiinalaisten matkailijoiden määrä väheni elokuussa lähes 12 % edellisvuodesta, ja ulkomaisten matkailijoiden määrä kasvoi 3 %.

BANGKOK – Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriön tilastojen mukaan Manner-Kiinan matkailijat Thaimaahan laskivat 11.77 prosenttia elokuussa viime vuoden vastaavaan kuukauteen verrattuna.

 

Ministeriön mukaan Thaimaassa vieraili elokuussa noin 3,228,595 3.04 XNUMX ulkomaalaista turistia, mikä oli XNUMX prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavaan kuukauteen.

 

Nämä ulkomaiset matkailijat antoivat ministeriön mukaan noin 168 miljardia bahtia (5 miljardia dollaria) maalle, mikä kasvoi 2.79 prosenttia viime vuoden elokuuhun verrattuna.

 

Thaimaassa vieraili elokuussa noin 867,461 11.77 mannerkiinalaista turistia, suurin ulkomaisten matkailijoiden ryhmä, mikä merkitsee XNUMX prosentin laskua viime vuoden elokuuhun verrattuna.

TAT:n viranomaiset toteavat, että useat tekijät ovat vaikuttaneet laskuun, erityisesti paljon julkisuutta saanut lautan uppoaminen Phuketissa ja sen seurauksena kymmenien Kiinan kansalaisten kuolema.

Lupa: Thaimaan matkailuministeriö

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/