27-vuotias thaimaalainen kuoli junassa Pattayan alueella

Pattaya-

27-vuotias thaimaalainen herra Chan Promma löydettiin kuolleena junaraiteelta Chonburin alueella kello 5 tänä iltapäivänä. Tämä oli toinen thaimaalainen mies, joka osui junan alle samalla rataosuudella viikon sisällä, toinen mies selvisi hengissä, kuten raportoimme aiemmin tällä viikolla.

Ruumiin löysi thaimaalainen nainen kävelyllä alueella. Poliisi ja pelastuslaitokset arvioivat, että Promma oli ollut kuolleena noin 6 tuntia.

Poliisi tutkii tapausta selvittääkseen, oliko kyseessä onnettomuus vai mahdollinen itsemurha. He keskustelevat myös junan konduktöörin kanssa henkilökohtaisesti. Konduktööri ei tiettävästi huomannut vuoronsa aikana mitään käsistä.

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/