Hongkongin turisti, joka osallistui Walking Streetin tappeluun ladyboysin kanssa, sanoo, että he varastivat häneltä miljoona bahtia

Pattaya-

Hongkongilainen turisti kritisoi Pattayan poliisia lauantaina siitä, että tämä ei pidättänyt häntä väitetysti ryöstäneen ladyboys-ryhmää.

Vincent Chen, 32, väitti, että ryhmä ladyboyja varasti hänen omaisuutensa, jonka hän arvioi 1 miljoonaksi tonnin arvoiseksi tiistaina. Hän sanoi, että poliisi vain määräsi heille sakkoja ja päästi heidät vapaaksi ilman, että heidän oli palautettava hänen omaisuuttaan. Chen väittää myös olevansa tunnettu näyttelijä Kiinassa ja Hongkongissa.

Chen kertoi kävelevän Pattaya Walking Streetillä tiistaina kello 5, kun neljän ladyboyn ryhmä lähestyi häntä ja pyysi rahaa ostaakseen ruokaa. Chen sanoi suostuneensa antamaan heille 500 Bt, mutta he vaativat 1,000 XNUMX Bt, mikä johti riitaan. Ladyboys hyökkäsi sitten hänen kimppuunsa, ja kun hän taisteli takaisin, he nappasivat hänen laukkunsa.

Hän väitti, että hänen laukussaan oli 120,000 520,000 Bt käteistä, Rolex-kello 400,000 XNUMX Bt ja kultainen rannekoru XNUMX XNUMX Bt.

Hän sanoi, että poliisi pidätti hänet ja neljä ladyboya ja vei heidät poliisiasemalle. Molemmat osapuolet saivat sakot, mutta ladyboysin annettiin lähteä palauttamatta laukkuaan.
Chen näytti myös videoleikkeen turvakamerasta, joka osoitti ladyboyt hyökkäävän hänen kimppuunsa ja nappaavan hänen laukkunsa.

Poliisi kertoo edelleen tutkivansa tilannetta ja ladyboysin tiloissa varhain lauantaina tehdyssä etsinnässä ei löytynyt mitään.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/