Pattaya-lautta Hua Hiniin keskeytetty 1 asti

Pattaya-

Hua Hinin ja Pattayan lomakaupunkeja yhdistävä lautta on keskeytetty alle kaksi vuotta sen avaamisen jälkeen, matkailuviranomainen sanoi torstaina.

Viitaten taloudellisiin menetyksiin, sääviivästyksiin ja alhaiseen monsuunikausilippujen myyntiin, maakuntien matkailuviranomainen Orasa Awutkhom ilmoitti palvelun jatkuvan 1. marraskuuta, mutta hän ei ollut tyytyväinen lauttayhtiöiden päätökseen.

"Tällä hetkellä on matkailun vähentymisen aikaa eli sesonkiaikaa, joten asiakkaita on hyvin vähän", Orasa sanoi. "Siksi yritys on keskeyttänyt palvelunsa 20. syyskuuta - 31. lokakuuta."

Hän sanoi myös, että palveluiden keskeyttäminen vaikuttaa Hua Hinin matkailuun. Lauttareitin toimiluvan haltijan Royal Passenger Linen olisi pitänyt käyttää markkinointikampanjoita sesonkiajan ulkopuolella houkutellakseen liiketoimintaa sen sijaan, että se keskeytti liikenteen, hän sanoi. Hän sanoi, että heillä oli vain vähän markkinointia tai mainostamista lauttapalvelulle.

Tammikuussa 2017 avattua lauttaa liikennöi yksityinen Royal Passenger Line -niminen yritys, valtion urakoitsija. Laivojen matka-aika Hua Hinin ja Pattayan välillä lahden toisella puolella lyheni viidestä tunnista 90 minuuttiin.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/