Vanhemmat ja koulun viranomaiset haluavat toimia suositulla "Bus Stop" -pysäkillä Second Roadilla, mikä on Thaimaan lain vastaista

Pattaya-

Tällä viikolla Pattayan koulun numero 8 paikalliset kouluvirkailijat ja joukko huolissaan olevia vanhempia puhuivat Pattayan kaupungin virkamiehille ja poliisille suositusta bahtibussien "bussipysäkistä", joka kulkee Jomtieniin Second Roadilla Second Roadin kulmassa. Walking Streetin alueella.

Vanhemmat väittävät, että se on turvallisuusriski, ja tämän alueen on tarkoitus olla kouluun menevien lasten nouto- ja palautuspaikka. Sen sijaan se on täynnä bahtibusseja, jotka pysähtyvät ja odottavat turisteja menemään Jomtieniin, mikä on Thaimaan lain vastaista. Siksi vanhemmilla on vaikeuksia noutaa lapsiaan pysäköityjen bahtibussien ja monien turistien joukosta. Lisäksi viranomaiset ja vanhemmat toteavat, että baht-bussit täyttävät itsensä ja pakottavat matkustajat seisomaan bussin perään, mikä on myös lain vastaista.

Tien toisella puolella on ylimääräinen bussipysäkki, joka kulkee Nakluan suuntaan.

Baht-bussien pysäköinti ja asiakkaiden odottaminen ei-merkityillä parkkipaikoilla on lain vastaista, koulun virkailijat ja vanhemmat totesivat, ja he ovat kyllästyneitä ja haluavat kaupungin ryhtyvän toimiin.

Toistaiseksi on epäselvää, mihin toimiin Pattayan kaupungin viranomaiset aikovat ryhtyä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/