74-vuotias Saudi-Arabialainen turisti pyörtyi hotellin edessä ja kuolee

Pattaya-

Tänä aamuna 6. syyskuuta 30 klo 21 2018-vuotias saudi-arabialainen turisti ALSALAMAH NASSER ABDULRAHMAN pyörtyi kadulla Dee House -hotellin edessä osoitteessa Soi 74 Etelä-Pattayalla.

Neiti Araya Kanying Yuen, 27-vuotias, oli astumassa hotelliin, kun hän näki miehen kaatuvan. Hän ja jotkut thaimaalaiset moottoripyöränkuljettajat yrittivät auttaa miestä, mutta tämä ei vastannut, joten he soittivat hätäkeskukseen.

Valitettavasti he eivät pystyneet pelastamaan miehen henkeä.

Alueen moottoripyörätaksinkuljettajat kertoivat nähneensä miehen juovan raskaasti yksin aiemmin kadun huipulla. Viranomaiset kuitenkin sanoivat, että on liian aikaista määrittää tarkkaa kuolinsyytä. Hän ei asunut hotellissa, jossa hän kuoli kadulla. Hän oli ollut lomalla useita päiviä passin ja viisumin mukaan. Suurlähetystölle ja omaisille on tiedotettu.

Toimittajan huomautus: Olimme aiemmin ilmoittaneet, että mies oli kotoisin Iranista. Tuo tieto oli väärä.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/