Video: Intialainen turisti pursi alahuulta thaimaalaisen naisen kiistelyssä diskossa

Pattaya-

Kuten ilmoitimme aiemmin päivällä sosiaalisen median syötteissämme, intialainen turisti, Mr. Shashank Agarwal, 30, oli sekaantunut kiistaan ​​yökerhossa, jossa thaimaalainen nainen puri väkivaltaisesti hänen alahuuliaan.

Nainen, Ms. Sukanya Pafaek, 38, kertoo, että herra Agarwal, joka oli vahvasti päihtynyt, lähestyi häntä ja useita ystäviä Tony's Indian Discossa 4. syyskuuta varhain kello 00 aamulla ja haparoi ja tarttui heihin ilman heidän suostumustaan. . Hän pyysi häntä useaan otteeseen menemään pois ja hän sanoi, että tämä kieltäytyi tekemästä niin, tarttui hänen käteensä ja yritti suudella häntä voimakkaasti. Hän kertoi poliisille ja toimittajillemme, että hän tällä hetkellä pelkäsi miestä ja hyökkäsi hänen kimppuunsa puremalla hänen alahuultaan ja aiheuttaen merkittäviä vahinkoja.

Agarwal, jota ensihoitajat hoitivat tapahtumapaikalla ja tuotiin sairaalaan tapahtuman jälkeen, kertoi paikalliselle poliisille, että hän huolehti omista asioistaan ​​eikä tehnyt mitään väärää, kun thaimaalainen nainen hyökkäsi hänen kimppuunsa ja puri hänen huulta. Paikalla olleet silminnäkijät ja hoitavat ensihoitajat vahvistivat, että Agarwal oli voimakkaasti päihtynyt ja shokissa. Poliisi odottaa, kunnes hän raittuu sairaalassa ja saa hoitoa vammoihinsa täydellisen lausunnon saamiseksi.

Poliisi tarkistaa myös CCTV-kuvat tapahtumasta ennen kuin päättää, nostavatko he syytteen. Tällä hetkellä rouva Pafaek on vapautettu hänen omasta tahdostaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/