Pattayan Terminal 21 -ostoskeskus avataan 19. lokakuuta, kuukauden kuluttua

Pattaya-

LH Mall and Hotel Group on valmis avaamaan Pohjois-Pattayan sekakäyttöisen 6 miljardin bahtin ostoskeskus- ja hotelliprojektin tänä vuonna 52,800 XNUMX neliömetrin tontille lähellä Dolphin Roundaboutia Pattayassa.

LH Mallin ja Hotel Co Ltd:n toimitusjohtaja Suwanna Buddhaprasart sanoi, että sinne tulee 396 huoneen hotelli, 6,000 21 neliömetrin vesipuisto ja omistetut kokous- ja juhlatilat, kuusikerroksinen ostoskeskus, jossa on elokuvateatteri, supermarket ja Pier 500 -ruokahalli. ja yli XNUMX kauppaa. Jokainen kauppakeskuksen kerros perustuu eri maahan ja teemaan.

Siinä on myös 39-metriset vapaasti seisovat liukuportaat, joiden kerrotaan olevan pisin Thaimaan ostoskeskuksessa. Sen odotetaan houkuttelevan yli 50,000 XNUMX kävijää päivässä, ja siitä tulee maamerkkipaikka niin turisteille kuin paikallisillekin.

Kauppakeskuksen lattiateemat ovat seuraavat: Ranska, Englanti, Italia, Tokio, USA, Hollywood ja Thaimaa.

Hotelli on aiemmin julkaissut uutisen, koska sen kaikissa ravintoloissa ja lounge-tiloissa on hotellisääntöjen mukaisesti tiukka alkoholin myyntikielto.

Chaiyo Pansa, päivystyspäällikkö Grande Center Point Terminal 21:ssä Sukhumvit Roadilla, Bangkokissa, kertoi Thaivisalle sähköpostissa:

”Koko Grande Center Point -hotelliryhmä ei myy tai tarjoa alkoholijuomia ollenkaan.

"Vieraat saavat kuitenkin tuoda omansa."

Korkkimaksuista Chaiyo sanoi:

"Hotellimme (Grand Centrepoint Hotel Terminal21(Bangkok)) ravintoloissa asiakkaat voivat tuoda omat alkoholijuomansa. Siitä ei peritä korkkimaksua. Ravintolassa ja vierashuoneissa juominen on sallittua”.

Samaan aikaan Grande Center Point Pattaya Duangduan Upapongin myyntikoordinaattori vahvisti aiemmin tässä kuussa, että Pattayalla olisi sama käytäntö kuin Bangkokissa.

Hän sanoi: "Hotellimme ei tarjoa tai tarjoa alkoholia vieraille, mutta asiakkaat voivat tuoda omansa. Mitä tulee hotellimme (Grande Centre Point Pattaya) ravintoloihin ja huoneisiin, sallimme vieraiden juoda ja tuoda omat alkoholinsa. Korkkimaksua ei peritä."

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/