Uusi 13 km pyöräreitti avautuu Pattayan alueelle

Uusi pyöräreitti on avattu Pattayan alueella paikallisten matkailuviranomaisten suuren fanfaarin johdosta. Reitti yhdistää Sukhumvit Roadin (Route 3) ja Route 331.

Tämä pyöräilyreitti kulkee 13.632 XNUMX kilometrin matkan päästä päähän.

Paikalliset tiet 1008,3020,5010 ja 1003 on kunnostettu ja kunnostettu yhteensä lähes 145 miljoonalla bahtilla. Peruskorjaukseen sisältyi selkeästi maalatut pyöräreitit ja kyltit, jotka osoittavat selvästi, että pyörätiet ovat vain polkupyörille, ei moottoripyörille tai muille ajoneuvoille.

Alueella on monia nähtävyyksiä – erityisesti temppeleitä ja Buddha-vuorta – joissa perheet vain rakastavat vierailla paikallisten matkailuviranomaisten toteamana ja että perheystävällisen pyöräreitin avaaminen voi nyt halutessaan pyöräillä paikallisten nähtävyyksien läpi.

Maaseututeiden osaston johtaja Phisit Jitwiriyawasin ylisti uutta pyöräilyreittiään ja reittiparannuksiaan matkailun siunaukseksi ja toteaa, että pyöräilijät ovat etsineet tällaisia ​​reittejä jo jonkin aikaa.

Kriitikot ovat kuitenkin sosiaalisessa mediassa huolissaan pyöräteiden noudattamisesta ja uskovat, että niitä käyttävät moottoripyörät ja ruokakärryt sekä kyltit ja käytännöt, joita paikalliset asukkaat voivat jättää huomiotta.

Tilaa
SOURCEManager Online
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/