Ranskalainen ulkomaalainen löydettiin hirttyneenä Pattayan alueen kodistaan ​​erottuaan thaimaalaisesta tyttöystävästä

Pattaya-

45-vuotias ranskalainen ulkomaalainen, herra Olivier Sam, löydettiin eilen aamulla, keskiviikkona 19. syyskuuta, hänen Pattayan alueen kotinsa räystäästä nylonnauhasta.

Hänen tyttöystävänsä, 23-vuotias Natthanat Surarat, kertoi poliisille ja toimittajille, että pariskunta oli ollut yhdessä kaksi vuotta ja asui yhdessä kotona. Hän kertoi tiistai-iltana, 18. syyskuuta, että heillä oli viimeisimmät sanalliset riidat ja he päättivät erota. Hän sanoi, että hän suostui lähtemään aamulla, ja hän sanoi, että hän nukkui sohvalla, kun hän nukkui makuuhuoneessa.

Sinä aamuna hän heräsi ja huomasi, että hän oli poissa. Hän arveli, että hän oli lähtenyt sanomallaan tavalla, mutta huomasi hänen shokissaan pian sen jälkeen, kun hän roikkui talon etuosassa. Mitään muistiinpanoa ei jäänyt jälkeen.

Paikkaa tutkivat poliisiviranomaiset totesivat, että taistelusta ei ollut merkkejä ja kyseessä oli selvä itsemurhatapaus. Ranskan suurlähetystölle ja hänen omaisilleen on ilmoitettu.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/