Thaimaan keskuspankki pitää koron ennallaan, politiikka ennallaan.

BANGKOK, 20. syyskuuta (Reuters) - Thaimaan ei pitäisi nostaa korkoja tänä vuonna, koska bahti on vahva, inflaatio on edelleen alhainen ja kauppasota on huolenaihe, valtiovarainministeri sanoi torstaina.

Apisak Tantivorawongin kommentti tuli sen jälkeen, kun keskuspankin rahapoliittinen komitea äänesti keskiviikkona äänin 5-2 jättääkseen ohjauskoron ennalleen 1.50 prosenttiin. Analyytikot pitivät kasvavaa jakoäänestystä vihjeenä nousuun pian.

Keskuspankin tulisi harkita hyvää ajoitusta politiikan kiristämiselle ja varmistaa, ettei se aiheuta ongelmia taloudelle, Apisak sanoi.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/