Kaksikymmentä Kiinan kansalaista pidätettiin huijaussivustojen pyörittämisen jälkeen Pattayasta

Pattaya-

Kaksikymmentä Kiinan kansalaista pidätettiin tällä viikolla kahdessa ratsiassa Pattayassa, ja heitä syytettiin verkkosivustojen avaamisesta maanmiestensä huijaamiseksi Kiinassa.

 

Chon Burin poliisipäällikkö kenraalimajuri Nanthachart Supamongkol ja Pattayan polcoll Chitdecha Songhong pitivät lehdistötilaisuuden julkistaakseen ratsioiden tulokset tiistaina 18. syyskuuta 2018.

Ensimmäisessä ratsastuksessa kuusi kiinalaista miestä pidätettiin talossa Soi Khao Talolla Moo 10 -kylässä Tambon Nong Pluessa Chon Burin Bang Lamungin alueella.

Heitä syytettiin verkkosivuston avaamisesta kiinalaisten pelaajien huijaamiseksi tekemään vääriä vetoja. Kuutta heitä syytettiin myös laittomasta saapumisesta kuningaskuntaan, koska kaikki olivat tulleet maahan ilman voimassa olevaa viisumia tai passia.

Poliisi takavarikoi heidän talostaan ​​myös viisi tietokonetta ja 15 matkapuhelinta. Poliisi sanoi, että noin 500,000 2.4 yuania (XNUMX miljoonaa Bt) menetettiin verkkosivustolla tehdyissä väärissä vedoissa joka päivä, ja se oli ollut toiminnassa pitkän aikaa.

Toisessa ratsastuksessa poliisi pidätti 14 kiinalaista talossa Viewpointin asuinalueella ja Lumpini Jomthian Sea View -asuntohuoneistossa.

Poliisin mukaan 14 henkilöä saapui maahan laillisesti. Heitä syytettiin työskentelystä ilman lupaa ja verkkosivuston avaamisesta kiinalaisten sijoittajien huijaamiseksi ostamaan osakkeita, öljyä ja valuuttaa. Kaikki sijoitukset katosivat, poliisi lisäsi.

Kaikki kaksikymmentä Kiinan kansalaista pidetään Pattayan tutkintavankilassa oikeudenkäyntiä odotettaessa. Oikeudenkäynnin jälkeen kuusi henkilöä, joilla ei ole laillista passia, joutuvat maahanmuuttoon karkottamista ja oleskeluajan ylittämistä varten.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/