Päivitys: Lähialueen talovarkaat ryöstivät yhdeksän ulkomaalaisen taloa Pattayan alueella

Pattaya-

Poliisi pidätti sunnuntaina 16. syyskuuta 2018 kaksi epäiltyä, joiden kerrottiin vannoneen veljeysvalan ollessaan aiemmin yhdessä vankilassa väitetystä osallisuudesta useisiin Pattaya Cityn taloihin tehtyihin murtovarkauksiin.

Muang Pattayan piirikunnan superintendentti Pol. Eversti Apichai Krophetch johti upseeriryhmän pidättämään kaksi epäiltyä – Khamphaeng Phetchin maakunnassa kotoisin olevan Thanarath Saengjamreungin, 25, ja Chon Burin maakunnan kotoisin olevan Itthichai Krajangin, 22. Myös heidän Yamaha Fino -moottoripyöränsä takavarikoitiin sunnuntaina puolenpäivän aikaan.

Pariskuntaa syytettiin ihmisten taloihin murtautumisesta ja arvoesineiden ryöstöstä. Viimeisin tällainen tapaus tapahtui 7. elokuuta 2018 eteläkorealaisen miehen vuokraamassa talossa, Park Moon Sub, 29. Murtovarkaiden kerrotaan pakenevan kassakaapilla, jossa oli arvoesineitä 50,000 XNUMX Bt.

Pariskunta oli niin näkyvä, että paikalliset kylät Pattayan alueella olivat ripustaneet bannereita varoittamaan asukkaita lukitsemaan kotinsa ja olemaan valppaita, koska murtovarkaat toimivat alueella.

Poliisitutkinta tunnisti kaksi miespuolista epäiltyä CCTV-kuvasta, jossa he pakenivat punaisella rekisterikilvellä varustetulla moottoripyörällä. Pariskunta jäljitettiin vuokratalosta Soi Nong Yai 8:sta. Pidätyksen jälkeen pariskunnan kerrottiin tunnustaneen rikoksen ja kertoneen, että heistä tuli rikoskumppaneita ja he olivat antaneet veljeysvalan vankilassa ollessaan.

Vapauduttuaan huhtikuussa aikaisemmista ryöstöistä he tekivät salamurtoja ulkomaalaisten vuokraamiin taloihin Pattaya Cityssä.

Pariskunta kertoi ryösteensä yhdeksän taloa ja käyttäneensä väärin hankitut rahat ulkoilmaan ja pelaamiseen.

Toimittajan huomautus: Nämä kaksi miestä EIVÄT ole henkilö, jonka julkaisimme siitä, joka on ryöstänyt koteja Suksabai Villan alueella, herra Alex Swenson on vahvistanut, että lähetimme edellisessä artikkelissa. Swenson tarjoaa edelleen 20,000 XNUMX bahtin palkkion tiedoista, jotka johtavat kyseisen henkilön pidätykseen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/