Kaksi miestä pidätettiin kiinalaisen miehen sieppaamisesta lunnaita varten Pattayalla

Bangkokin pääkaupunkiseudun poliisin apulaiskomissaari ilmoitti pidättäneensä kiinalaisen miehen ja thaimaalaisen, jotka sieppasivat kiinalaisen liikemiehen lunnaita vastaan ​​ja pitivät häntä Pattayalla.

Kolmas thaimaalainen on paennut.

Pidätetyt miehet olivat nimeltään Liew Jonghai Kiinasta ja Somchai Manicho Thaimaasta.

Kaksi miestä yhdessä nimettömän kolmannen miehen kanssa aiheuttivat tahallaan auto-onnettomuuden uhrin kanssa ravintolan ulkopuolella Meng Jain alueella Pohjois-Bangkokissa viime viikon lopulla.

Kun Pherng, liikemies, nousi keskustelemaan ajoneuvonsa vaurioista, hänet siepattiin veitsellä ja ajettiin Pattayaan.

Pattayalla hänet pakotettiin allekirjoittamaan asiakirja, jossa siirrettiin 140,000 700,000 yuania eli noin 200,000 XNUMX bahtia kolmelle miehelle. Sitten häntä pyydettiin saamaan XNUMX XNUMX bahtia ystäviltä.

Vapautumisen jälkeen nimeämätön liikemies ilmoitti tapauksesta Pattayan poliisille, joka onnistui saamaan kaksi kolmesta epäillystä kiinni. Apulaiskomissaari Pol majuri kenraali Sompong Chingduang vakuutti sellaiseen rikokseen joutuneille turisteille ja ulkomaiselle liikemiehelle, että ilmoitukset tulisi aina tehdä ja ne tutkitaan aina perusteellisesti. Epäillyt ovat toistaiseksi kieltäytyneet antamasta julkista lausuntoa siitä, miksi he tekivät rikoksen. Kiinalainen liikemies väittää, ettei tunne ketään epäillyistä.

Kolmannen miehen metsästys jatkuu.

SOURCEThaimaan Visa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/