Päivitys Brazen Home Thiefistä Pattayan alueella, 20,000 XNUMX bahtia tarjotaan

Pattaya-

Kuten raportoimme eilen, Suksabai Villasissa asuva Pattayan ulkomaalainen herra Alex Swenson on tarjonnut 20,000 70,000 bahtin palkkion kaikista tiedoista, jotka johtavat sarjaryöstön ja sisään murtautuneen röyhkeän kotivarkaan/tunkeilijan tunnistamiseen ja pidättämiseen. alueen ihmisten kodit. Suurin osa hyökkäyksistä on tapahtunut omistajan nukkuessa tai ollessa miehitettynä. Varkaan uskotaan olevan Thaimaan kansalainen ja varasti XNUMX XNUMX bahtia omaisuutta herra Swensonilta, kun hän katsoi televisiota makuuhuoneessa.

Alkuperäisen artikkelin julkaisemisesta lähtien olemme saaneet toisen alueen asukkaan, herra Anders Justalin, esittämään oman CC-kuvansa murtautumisesta ja varkaudesta asunnostaan ​​hänen nukkuessaan yläkerrassa. Olemme lisänneet tämän kuvan tähän artikkeliin.

Kaikki tiedot, jotka sinulla on tai jos tunnet tämän miehen, ota yhteyttä herra Alex Swensoniin hänen Facebookissaan, https://www.facebook.com/alex.swenson.792

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/