Kiinalainen turisti ryöstettiin kiertueryhmässä, kaksi epäiltyä pidätettiin

Pattaya-

Kiinalaisen turistin, 51-vuotiaan Siaw Yin Gon, laukku, jossa oli 35,000 12 bahtia, siepattiin kiertueella Pattayassa lähellä Nakluaa 2018. syyskuuta 8 noin kello 00.

Kolme varkaat, jotka ovat kiinalais-thaimaalaisia ​​ja joiden uskotaan tehneen tätä aiemmin Pattayan alueella, hajauttivat herra Goa ja teeskentelivät liittyvänsä kiertueryhmään. Yksi henkilö puhui herra Golle sujuvaa mandariinikiinaa kiinnittäen hänen huomionsa ja aiheuttaen häiriötekijän, kun taas kaksi muuta nappasivat laukun ja pakenivat jalan. Retkiryhmän johtaja ja muut ryhmän jäsenet auttoivat takaamaan varkaita ja pidättämään heidät poliisin saapumiseen asti.

Kaksi kolmesta varkaasta otettiin kiinni, Kapthong Sae-Yang, 21, Chiang Maista ja Denrak Sae-Lor, 31, Yalasta. Kolmas henkilö laukkuryöstäjän jengissä, henkilö, joka häiritsi herra Goa ja teeskenteli olevansa ryhmän jäsen, liittyi heihin heidän kävellessä ympäriinsä, pakeneessaan ja pakenemassa, mutta poliisi on tunnistanut hänet ja on hänen kyydissään. polkua.

Kaksi pidätettyä miestä on syytetty varkaudesta pimeyden peitossa, ja he ovat tällä hetkellä Pattayan tutkintavankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä.

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/