Television varastamista yrittänyt varas putosi katolta myrskyn aikana

Chon Buri-

6. syyskuuta 30 kello 12 2018-vuotias thaimaalainen mies liukastui talon katolta kylässä, joka sijaitsee osoitteessa 41/438 Moo 59 Nongpruessa Chonburin alueella. Mies, herra Chan Narong Thong Ngam, oli yrittänyt varastaa television kotoa avoimen toisen kerroksen ikkunan kautta ja käärinyt television useisiin kerroksiin kangasta ja yritti käyttää vihreää köyttä saadakseen television maahan, kun hän liukastui ja kaatui. Talon omistaja ei ollut paikalla tapahtumahetkellä.

Kolari ja siitä aiheutunut melu herätti naapurin, 29-vuotiaan thaimaalaisen miehen, joka näki tapahtuman ja ryntäsi auttamaan varkaan pidättämisessä. Mr. Ngam yritti paeta kodin takana olevaan viidakkoon, mutta oli murtanut molemmat nilkat syksyllä ja joutui ryömimään tiheään aluskasvilliseen.

Muut asukkaat huomasivat ryöstöyrityksen ja soittivat poliisille, joka auttoi kampaamaan kodin takana olevaa viidakkoaluetta, josta he lopulta löysivät herra Ngamin loukkaantuneena ja kipeänä. Hra Ngam, joka on paikallinen asukas ja kylän asukkaiden tuntema, häpesi eikä tullut ulos viidakosta yhteistyössä, koska hän sanoi olevansa liian nolostunut naapureidensa näkemiseen.

Mr. Ngam vietiin paikalliseen sairaalaan, ja kun hänen vammojaan on hoidettu, hänet viedään Pattayan tutkintavankiin, jossa häntä syytetään varkaudesta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/