Pattayan poliisi järjestää pankkiryöstökoulutussimulaation

Pattaya-

Pattayan poliisin poliisikenraali Somkanoe, Pattayan poliisiaseman apulaispäällikkö, johti Pattayan poliisi tänään, kuinka käsitellä mahdollista pankkiryöstöä kaupungissa.

Täysi simulaatio sisälsi kolme thaimaalaista rikollista ryöstämään paikallista pankkia, johon he saapuivat kahdella moottoripyörällä kokonaamaisilla kypärillä salatakseen henkilöllisyytensä. Toinen miehistä otti panttivangin, kun taas kaksi muuta miestä tyhjensivät kassakoneita ja yrittivät päästä holviin. Kaikilla kolmella simulaation miehellä oli käsiase.

Pattayan kaupungin poliisin erityisvalmennusryhmä oli harjoituksen ensisijainen tiimikoulutus, jossa tapahtuman järjestäjän mukaan he onnistuivat saapumaan kahdessa minuutissa ja hoitamaan tilanteen onnistuneesti. Pattayan poliisin pelastusryhmä onnistui pelastamaan panttivangin ja pidättämään kaikki kolme miestä ilman siviiliuhreja.

Pankkiryöstösimulaation lisäksi Poliisi tarjosi paikallisille pankkihenkilökunnalle koulutusapua pankkiryöstön aikana toimimiseen ja tilanteen hoitamiseen ilman loukkaantumisia tai ihmishenkiä.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/