Paikallinen ulkomaalainen etsii apua röyhkeän kotivarkaan tunnistamisessa, palkkiota tarjotaan

Pattaya-

Mr. Alex Swenson, Pattayan alueen Suksubai Villasin asukas, on jakanut tämän kuvan tuntemattomasta miehestä, jonka uskotaan olevan Thaimaan kansalainen ja joka jäi kiinni kotinsa CCTV-järjestelmästä ryöstämään asuntoa. Swenson kertoo, että asunnosta vietiin 70,000 XNUMX bahtia. Mr. Swenson oli kotona ryöstön aikaan ja katsoi televisiota makuuhuoneessa, mikä näkyy suljetun oven ollessa kuvan vasemmassa kulmassa, mutta ei kuullut mitään. Mies pääsi sisään ja ulos muutamassa minuutissa, mutta ei näyttänyt olevan kiirettä.

Mr. Swenson kertoi The Pattaya Newsille, että Suksubai Villas on ollut kotiryöstöjen uhri jo useiden kuukausien ajan ja useat asukkaat, mukaan lukien hän, ovat joutuneet kohteena. Sen uskotaan olevan sama kuvassa näkyvä henkilö.

Hän on jo ottanut yhteyttä Pattayan poliisiin, joka avustaa, mutta hän tarjoaa 20,000 XNUMX bahtia tiedoista, jotka johtavat varkaan pidättämiseen.

Jos tunnistat tämän henkilön tai sinulla on vinkkejä, ota yhteyttä Mr. Swensoniin suoraan Facebookissa. https://www.facebook.com/alex.swenson.792

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/