Ranskalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa varastavat lava-auton koeajon jälkeen

Pariskunta myi kuorma-auton nimettömälle henkilölle 75,000 XNUMX bahtilla sen varastamisen jälkeen.

Pattaya-

57-vuotias ranskalainen ulkomaalainen Albert Cherif ja hänen thaimaalainen vaimonsa Nannapas Krawin, 31, kiinnostuivat äskettäin 48-vuotiaan herra Wirot Jandaharnin Ford Ranger -lava-autosta, kun he näkivät sen myytävänä asuessaan huoneistossa Pattayassa.

Herra Jandaharn luotti pariin ja antoi heidän viedä sen koeajolle keskusteltuaan heidän kanssaan henkilökohtaisesti. Pari kuitenkin pakeni lava-autolla Pohjois-Thaimaahan, josta rouva Krawin on kotoisin, ja myi kuorma-auton 75,000 XNUMX bahtilla.

Heidät havaittiin CCTV:llä, kun he kävivät tarkastuspisteen läpi Sai Moonissa Yasothornissa 30. elokuuta 2018 pitkän Thaimaan etsinnön jälkeen. He eivät olleet muuttaneet kuorma-autoa tai vaihtaneet sen rekisterikilpiä.

Pattayan poliisi tarkasti heidät, mutta huomasi sitten, että he pakenivat jälleen myytyään kuorma-auton Ao Nangille lomalle kuorma-auton myynnistä saaduilla rahoilla.

Heidät jäljitettiin Ao Nangiin ja vangittiin hotellihuoneeseen ja vietiin takaisin Pattayaan varkaussyytteiden ja viranomaisen kiertämisen vuoksi.

Pariskunta väitti tutkijoille, että he luulivat, että Jandaharn oli lahjoittanut kuorma-auton heille ilmaiseksi, vaikka he eivät tunteneet miestä ennen koeajoa. He väittivät, etteivät tienneet kenelle he myivät kuorma-auton. Poliisi ja herra Jandaharn eivät ostaneet heidän tarinaansa ja heitä pidetään Pattayan tutkintavankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä. Virkamiehet totesivat myös, että herra Cherif todennäköisesti karkotetaan Thaimaasta oikeudenkäynnin ja mahdollisten vankeusrangaistusten jälkeen.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEManager Online
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/