35-vuotiasta thaimaalaista miestä puukotettiin veitsellä Nakluassa sanallisen riidan jälkeen

Pattaya-

Tuntematon thaimaalainen nainen puukotti 35-vuotiasta thaimaalaista Suthee Koania useita kertoja oikeaan käteensä ja pakeni paikalta perjantaina 10. syyskuuta kello 30 thaimaalaisessa asuinkylässä Nakluassa. .

Mr. Koan kertoi Pattayan kaupungin poliisille ja pelastajille, että hän joutui hänen mukaansa pieneen kiistaan ​​naisen kanssa kotinsa edessä. Nainen vastasi vetämällä esiin veitsen ja puukottamalla häntä useita kertoja oikeaan käteensä. Tämän jälkeen hän pakeni alueelta ennen kuin pelastajat ja poliisi saapuivat paikalle. Koan ja muut hyökkäyksen todistaneet asukkaat ilmoittivat, etteivät he tunnistaneet naista.

Koanille annettiin ensiapua paikan päällä, koska hänen kädestään vuoti runsaasti verta, ja hänet vietiin sairaalaan hätäleikkaukseen. Poliisi tutkii tapausta ja yrittää paikantaa naista, jonka uskotaan olevan XNUMX-vuotias thaimaalainen.

Annamme lisätietoja tutkinnan edetessä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/