Poliisi teki ratsian Villaan, joka vuokraa päivittäin Thai Hotel Law, nab 5 Drug Offennders

Pattaya-

Klo 6 torstaina 30. syyskuuta 6 Naris Niwapholvong, Banglamungin piirisherriffi, sai pääministerin kansliasta valituksen Hua Yaissa sijaitsevasta huvilasta Moo 2018:ssa, kesä 3/107, joka vuokrasi päivittäin. Thaimaan hotellilain vastaista ja kovaäänistä, häiritsevää musiikkia ja juhlia päivittäin. Kylän paikalliset asukkaat olivat valittaneet pääministerin kansliaan sen jälkeen, kun he väittivät, että paikallistason virkamiehet eivät pystyneet auttamaan lähes vuoden kestäneiden valitusten jälkeen talosta ja iltaisin villeistä juhlista ja humalaisista teinistä rauhallisella alueella.

Ratsia edeltäneessä tutkimuksessa havaittiin, että huvila mainosti internetissä varaussivustoilla päivävuokraa hintaan 3,900 28 bahtia yöltä. Omistaja, Mr. Panupon Tippoorn, XNUMX-vuotias, oli yksityishenkilö, joka mainosti huvilaa.

Viranomaiset ilmoittivat, että he ovat aiemmin varoittaneet huvilan omistajaa lopettamaan päivittäiset vuokraukset, mutta hän jatkoi niin. Eilen poliisi teki ratsian huvilaan.

He löysivät tiloihin tehdystä yllätysratista kymmenen nuorta thaimaalaista teini-ikäistä, kovaäänistä musiikkia, alkoholia ja juhlatunnelmaa. He testasivat kaikki kymmenen teini-ikäistä ja puolet, neljä naista ja yksi mies, positiiviset Yabba-testit. (Meth) Kaikki viisi pidätettiin ja vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle jatkokäsittelyä ja syytteitä varten.

Omistajaa on syytetty hotellin avaamisesta ilman lupaa, alaikäisten alkoholin nauttimisesta, huumeiden käytön hyväksymisestä ja aiemman viranomaisen määräyksen rikkomisesta huvilan vuokraamisen lopettamiseksi. Huvilan 36-vuotiasta talonhoitajaa ei pidätetty, koska poliisin mukaan hän ei ollut osallisena vuokrauksiin tai tiloissa tapahtuvaan toimintaan.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/