Pattayan poliisi pidätti yhdeksän julkisista uhkapeleistä, 140 bahtia takavarikoitiin

Pattaya-

Kello 3 varhain aamulla 30. syyskuuta 7 Pattayan kaupungin poliisimajuri Apichai Khemphet sai ilmoituksen huolestuneen kansalaisen vinkin perusteella, että useat ihmiset pelasivat julkisesti noppaa ja korttipeliä Soi 2018:lla Pattayalla, mikä on Thaimaan tiukkojen uhkapelilakien vastaista.

Poliisi ryntäsi paikalle ja havaitsi yhdeksän thaimaalaista, mukaan lukien kaksi jakajaa, pelaamassa julkisesti useiden kauppatalojen edessä vilkkaalla kadulla.

Poliisi teki ratsian peliin ja pidätti kaikki yhdeksän henkilöä. Kaksi jakajaa, Mr. Anniwat Supararak, 28-vuotias, ja Mr. Atthapol Depanant, 25-vuotias, joutuvat maksamaan lisäkuluja, mukaan lukien mahdolliset luvattoman kasinon ylläpitäminen. Seitsemää pelaajaa, pääasiassa thaimaalaisia ​​naisia, syytetään Thaimaan uhkapelilakien rikkomisesta sekä mahdollisesta lonkkailusta ja muista laeista.

Raidissa takavarikoitiin yhteensä 140 bahtia, kun jokainen pelaaja pelasi noin kymmenestä kahteenkymmeneen bahtiin.

Kaikki yhdeksän henkilöä ovat tällä hetkellä vangittuna Pattayan kaupungin vankilassa odottavien oikeudenkäyntipäivien vuoksi, jotka ovat maanantaina, ja he viettävät viikonlopun vankilassa lain rikkomisesta.

Toimittajan huomautus: Thaimaassa uhkapeleihin suhtaudutaan erittäin vakavasti, jopa niin pienellä summalla.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/