Elon Musk hyökkää suullisesti Cave Rescue Diveria ja Pattayaa vastaan ​​räjähtävässä ja vihaisessa sähköpostissa painostaakseen

Pattaya-

Miljardööri Buinessman Elon Musk ja brittiläinen sukeltaja Vernon Unsworth, jotka auttoivat pelastamaan loukkuun jääneen jalkapallojoukkueen luolassa lähellä Chiang Maia aiemmin vuonna, ovat jälleen uutisissa.

Yksityisessä sähköpostissa, joka on sittemmin julkaistu ja joka lähetettiin Buzzfeed Newsille, jotka etsivät selvyyttä herra Muskin vastauksesta Vernon Unsworthin nostamiseen oikeuteen hahmon loukkaamisesta, herra Musk kertoi "kaikki" ajatuksistaan ​​ja vastauksesta Mr. Arvoton.

Buzzfeed julkaisi sähköpostin, kuten he ilmoittivat, vaikka herra Musk sanoi, että se oli epävirallinen, he eivät koskaan suostuneet tähän ehtoon ja ollakseen epävirallisia heidän olisi pitänyt antaa myös suostumus.

Jotkut sähköpostiviestin lausunnoista sisältävät herra Unsworthin kutsumisen lastenraiskaajaksi, sanoen, että Pattaya Beachille menemiseen on vain yksi syy, päätellen, että Chiang Maissa asuu vain lapsiraiskaajia, ja syyttäen Unsworthia naimisiin XNUMX-vuotiaan kanssa. kutsumalla toimittajaa "vitun kusipääksi".

Useat uutismedialähteet ovat tehneet taustatarkistuksia ja yrittäneet saada lisäselvityksiä tai todisteita näistä herra Muskin esittämistä väitteistä, eikä yhtäkään ole toistaiseksi havaittu totuudenmukaiseksi tai tukevaksi todisteeksi.

Musk ei ole toistaiseksi vastannut useisiin lehdistön tiedusteluihin ympäri maailmaa. Mr. Unsworth on ilmoittanut jatkavansa oikeudenkäyntiä. Muut pelastustyössä mukana olleet henkilöt totesivat, että herra Musk on jatkanut sanallista hyökkäystä, koska hän oli järkyttynyt siitä, että luolasukellusasiantuntijat kertoivat hänelle, ettei hänen palvelujaan tarvittu pelastuksessa ja hänen sukellusveneideansa olisi epäonnistunut surkeasti. Mr. Unsworth totesi myös, että Elon Musk tavoitteli vain auttaakseen leimaamaan itseään, vs. todellista huolta lapsista.

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/