Kaksi ladyboy-poikaa pidätettiin brittimatkailijan taskuvarkaiden jälkeen Walking Streetillä Etelä-Pattayalla

Pattaya-

Maanantai-iltana 3. syyskuuta 2018 Pattayan poliisi pidätti kaksi transvestiittiladyboya, joita syytettiin brittiläisen turistin taskuvarkaudesta suositulla Walking Streetillä Etelä-Pattayalla.

Brittituristi James Mason, 31-vuotias, kertoi olevansa suositulla kadulla varhain illalla 31. elokuuta noin klo 7, kun kaksi transvestiittia tuli hänen luokseen juttelemaan.

Transvestiitit, Tipakorn Surintham ja Banchong Jantawong, molemmat 33-vuotiaat, jotka on poliisin mukaan pidätetty VIIsitoista KERTAA aiemmin taskuvarkauksista, varastivat hänen käteisensä, yhteensä 4000 bahtia, ja luottokorttinsa.

Pian tämän jälkeen he käyttivät hänen luottokorttiaan ostaakseen 120,000 XNUMX Thaimaan bahtia tavaraa läheisestä suositusta ostoskeskuksesta. Mr. Mason sai matkapuhelimeensa viestin, joka ilmoitti hänelle ostosta ja jossa hän huomasi, että hänet oli varastettu.

Poliisi käytti CC-materiaalia tunnistaakseen henkilöt, jotka he ilmoittivat tuntevansa hyvin. Ei ole tiedossa, minkä tason rangaistus he kohtaavat.

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/