Verivaatimuksen peittämä turisti hyökkäsi olutbaarissa Jomtienissa

Pattaya-

  Eilen illalla, 30. elokuuta 2018, englantilainen turisti Vadim Vinograndov lähestyi Jomtienin turistipoliisin tarkastuspistettä veressä ja vaikutti olevan vahvasti päihtynyt.

  Silminnäkijöiden ja poliisin mukaan hän oli erittäin aggressiivinen ja vihainen, ja hänen epäilty päihtymisastensa vaikeutti tapahtuneen tarkan määrittämisen.

  Vinograndov, joka ilmoitti poliisille olevansa, lainaus, Gentlemenin maasta Englannista, kertoi juoneensa Jomtienin olutbaarissa, kun ulkomaalainen hyökkäsi hänen kimppuunsa ilman syytä olutpullolla.

  Poliisi keräsi joitain perustietoja ja on salannut baarin nimen toistaiseksi. He eivät ole tunnistaneet epäiltyä muuta ulkomaalaista. He ilmoittivat Pattaya Newsille, etteivät he täysin usko hra Vinograndovin väitettä, että hänen kimppuunsa hyökättiin ilman syytä istuessaan yksin hoitamassa omia asioitaan hänen aggressiivisen käytöksensä ja päihtymisasteensa perusteella.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/