Pattayan poliisi käski päällikön ryhdistäytyä työskennellessään turistien kanssa. Kasvosuojuksia ei enää sallita.

Pattayalle on saapunut huippuluokan poliisikäsky, joka käskee siellä olevia poliiseja viisastumaan, lopettamaan naamion ja kommandopipojen taakse piiloutumisen ja kommunikoimaan tehokkaammin turistien kanssa.


 
Paikallinen poliisipäällikkö Pol Col Apichai Krobpetch kertoi Pattaya Newsille, että käskyt olivat saapuneet hänen toimistoonsa ja hän oli kiireinen tiedottaessaan tietoja miehilleen. Tämä oli erityisen tärkeää, koska Pattaya on suuri turistikaupunki, hän huomautti.m


 
Liikennepoliiseja kehotetaan noudattamaan lakia oikeudenmukaisesti ja ratkaisemaan liikenneongelmat lomakeskuksessa.
 
Heitä kehotetaan tarjoamaan parempaa palvelua, auttamaan yleisöä kaikkina aikoina ja tiukentamaan menettelyjään etsintöjen ja pidätysten yhteydessä. Myös parempaa kommunikaatiota matkailijoiden kanssa tarvitaan.
 
Ja – kuten muualla Thaimaassa on raportoitu – poliiseja kehotetaan jälleen pukeutumaan kunnolla ja olemaan kohteliaita.


 
Naamiot ja kommandopipat tai mikä tahansa heidän kasvonsa peittävä on nyt "ei-ei", sillä paras yritys parantaa poliisien imagoa thaimaalaisten ja turistien keskuudessa yhdessä maan johtavista lomakohteista.
 
Thaivisa huomauttaa, että viime vuonna päällikkö järjesti hiustenleikkauksia asemalla 400 miehelle, koska aiemmat tilaukset tulivat ylhäältä. Toisessa yhteydessä hän järjesti kunnossapitotunteja Beach Roadin aseman pysäköintialueella.
 
Nähtäväksi jää, mitä päällikkö päättää tällä kertaa tehdä parantaakseen miestensä asennetta ja pukeutumiskykyä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/