Koh Phanganin apteekin työntekijä pyytää yleisöltä anteeksi turistin pullottamista

Koh Phangan-

  Apteekkityöntekijä, joka jäi kiinni videolta, joka levisi viruksen leviämiseen pullottamaan portugalilaista turistia pään yli, on pyytänyt anteeksi maalta ja saarelta.

  Hän ei kuitenkaan pyytänyt anteeksi uhrilta, joka ei tehnyt ilmoitusta poliisille, jota ei nimetty ja hän lähti saarelta pian tapahtuman jälkeen lennolla Dubaihin. Uhri ei myöskään saapunut poliisikonferenssiin, jossa poliisi keskusteli tapahtuman aloittamisesta ja mahdollisista syytteistä.

  Poliisi syytti Jakkrit Jantasornia, 29, pahoinpitelystä yhdessä toisen apteekkityöntekijän Pitiphat Sangkhahan kanssa. 

  Jakkrit kertoi lehdistölle, että hän syyttää naista hänen teoistaan ​​ja kieltäytyi pyytämästä anteeksi. Hän sanoi, että kaikki videot osoittavat (mitä he näyttävät tekevän niin), että hän aloitti ja eskaloi tapauksen ja hyökkäsi työntekijöiden kimppuun provosoimatta, mikä sai heidät puolustautumaan. Hän myönsi kuitenkin, että tapaus karkasi hallinnasta.

  Jakkrit kertoi pyytäneensä kolme kertaa kohteliaasti naisia ​​lopettamaan istumisen, syömisen jalkakäytävällä ja tukkimaan kaupan sisäänkäynnin. He vastasivat vihaisesti ja fyysisesti, löivät hänen työtoveriaan ja raapivat häntä kasvoihin.

  Hän antoi julkisen lausunnon, jossa hän sanoi seuraavaa: "Haluaisin pyytää anteeksi Koh Phanganin saarelta ja sen ihmisiltä saaren kuvan loukkaamista. Olen työskennellyt apteekissa viisi vuotta ilman tapauksia tai ongelmia.

  Samaan aikaan maasta lähtenyt tuntematon turisti kieltäytyi myös maksamasta sairaalalaskujaan, ja hänen kerrottiin jättäneen myös muut maksamattomat velat väliin.

  

SOURCEThai rotta
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/