Rahaa kerjäävät reppumatkailijat herättävät vihaa Phuketissa

  Phuket-

  Phuketin paikalliset asukkaat ottivat tällä viikolla sosiaalisessa mediassa jaettuja kuvia länsimaisista reppumatkailijoista, joita ei ole toistaiseksi tunnistettu, kerjäämässä rahaa lomansa rahoittamiseen suosituilla paikallisilla markkinoilla.

  Reppumatkailijat, joilla oli kyltit sekä englanniksi että thaiksi, joissa luki: "Nimeni on Alex ja olen viidentoista kuukauden matkalla ympäri Kaakkois-Aasiaa. Valitettavasti rahani ovat loppuneet. Auta minua rahoittamaan matkani jatkamista."

  Paikalliset asukkaat Facebookissa moittivat käytöstä ja totesivat erilaisissa nettikommenteissa, että jos ulkomaalaisilta loppuu rahat, heidän pitäisi mennä kotiin. Myös Thaimaan lainrikkomuksista esitettiin kysymyksiä.

  Ns. Beg Packers -trendi on lisääntynyt viime vuosina, kun enimmäkseen nuoret ulkomaalaiset yrittävät matkustaa maailmalla rajallisilla tuloilla.

  Ei tiedetä, aikooko Thaimaan poliisi tutkia asiaa, mutta yleinen tuomioistuin on ilmaissut voimakkaasti tyytymättömyytensä tällaisiin toimiin.

SOURCEKookospähkinöitä
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/