Moottoripyörä-onnettomuudessa kaksi loukkaantui Pattayalla

  Varhain aamulla 28. elokuuta 2018 toimittajillemme ja poliisin lähettäjille ilmoitettiin kahden moottoripyörän moottoripyöräonnettomuudesta Keski-Pattayalla.

  Paikalle saapuessaan tuntematon thaimaalainen, noin 40-50-vuotias mies, makasi liikkumattomana keskellä tietä väkijoukon ympäröimänä. Hänen moottoripyöränsä, sininen Honda Zoom, makasi lähellä. Pelastustyöntekijät ja poliisi auttoivat turvaamaan vakavasti loukkaantuneen miehen ja kuljettamaan hänet sairaalaan. Hänen nykyinen tilansa on edelleen vakava. Hän ei käyttänyt kypärää.

  Toisen moottoripyörän kuljettaja, Mr. Boonmee Boonyaiyai, 19-vuotias, ei loukkaantunut ja käytti kypärää. Hän odotti poliisin ja viranomaisten saapumista. Hänen pikkuveljensä, jota ei ikänsä vuoksi nimetty, sai vammoja jalkaansa ja hänet vietiin myös sairaalaan.

  Mr. Boonmee kertoi Pattaya Newsille, että hän ajoi kotiin kahden veljensä kanssa (toinen veli ei myöskään loukkaantunut), kun toisen moottoripyörän kuljettaja leikkasi hänen eteensä ja aiheutti onnettomuuden, jolloin molemmat moottoripyörät törmäsivät toisiinsa.

  Poliisi tutkii CC:n kuvamateriaalia selvittääkseen, kuka oli syyllinen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/