Hajamielinen korealainen kuljettaja puhelimessa törmäsi puihin Jomtien Beachillä

Pattaya-

  Klo 11 viime iltana, 00. elokuuta 27, hajamielinen korealainen ulkomaalainen, 2018-vuotias Kim Dongbae, menetti ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi puuhun Jomtienissa lähellä Lumpini Condoa.

  Onneksi ei sattunut muita henkilövahinkoja kuin puu ja joitain pieniä vaurioita herra Kimin ajoneuvoon.

  Herra Kim odotti poliiseja ja myönsi heille, että hän oli ollut puhelimessa tyttöystävänsä kanssa, kun hän pudotti sen vahingossa. Hän kumartui ottamaan puhelimensa ja menetti auton hallinnan törmäten puuhun. Hän pahoitteli tapausta ja hajamielisyyttä.

  Ei tiedetä, joutuuko herra Kimille syytteitä tapauksesta. Hän ei ollut päihtynyt, poliisi kertoi The Pattaya Newsille.

  Köyhä puu ei kuitenkaan selvinnyt tapahtumasta.

  

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/