Sawangboriboonin pelastama kissa jumissa rauta-aidassa

Pattaya-

  Tänä iltapäivänä, 28. elokuuta 2018, paikalliset Pattayan asukkaat soittivat pelastajille, kun he löysivät kissan, joka oli juuttunut rautapiikkiaidaan hylätyssä kodissa pienessä kylässä Dark Siden alueella. Naapurit olivat kuulleet kovia miaukuja, jotka saivat heidät löytämään kissan.

  Kissa, joka on uros, oli juuttunut vaikeaan kulmaan ja sillä oli pieni haava tassussaan, mutta oli muuten terve.

  Sawang Boriboon -säätiön pelastajilla kesti noin XNUMX minuuttia metallileikkurin avulla vapauttaakseen kissa turvallisesti ja välttäen sen paniikkiin ja vahingoittamasta itseään terävällä aidalla.

  Kissan vapauttamisen jälkeen eläinasiantuntija siivosi kissan haavat ja vapautti hänet, missä hän juoksi turvallisesti karkuun, toivottavasti ei enää skaalata rautapiikkiaitoja

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/