Toinen hajamielinen kuljettaja kaatuu tyttärensä kanssa yrittäessään poimia kenkiä

Pattaya-

  Kolmannessa onnettomuudessa eilen illalla, varhain aamulla 28. elokuuta, moottoripyörä miehen ja hänen nuoren tyttärensä kanssa törmäsi Soi Sukhimvit 53:ssa aiheuttaen lieviä vammoja.

  Mies, Mr. Chakkitti Sawai, 20-vuotias, loukkaantui oikeaan jalkaansa ja jalkaansa, ja hänet vietiin sairaalaan. Hänen tyttärensä, nimeä salassa, ei loukkaantunut, mutta oli shokissa ja vietiin isänsä kanssa sairaalaan. 

  Mr. Chakkitti kertoi, että hän oli palaamassa kotiin tyttärensä kanssa Honda Wavellaan, kun hänen tyttärensä sandaali putosi irti. Hän kääntyi poimiakseen kengän, mutta menetti hallinnan ja kaatui. Hänen lausunnoistaan ​​kävi ilmi, että hän yritti poimia kengän, joka oli 40 bahtin sandaali, yrittäen silti ajaa vs. pysähtyä, pysäköidä ja noutaa tavaraa.

  Ei tiedetä, joutuuko häntä syytteeseen. Poliisi tutkii myös CC-televisiota tapahtumapaikalla. Moottoripyörä vaurioitui törmäyksessä vain lievästi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/