Thai Maid varastaa lähes 500,000 XNUMX bahtia amerikkalaisen hotellihuoneesta, ostaa auton.

Thaimaalainen nainen on tunnustanut varastaneensa arvoesineitä lähes 500,000 XNUMX bahtin arvosta amerikkalaiselta turistilta Pattayassa.

Pimsiri Boonchu, 26, työskenteli piikana Vogue-hotellissa Pattaya Klangissa tehdessään varkauden aiemmin tässä kuussa.

Amerikkalainen Tracy Nguyen, 48, kertoi poliisille, kuinka hän oli laittanut "Älä häiritse" -kyltin ennen kuin poistui huoneestaan ​​hotellissa 4. elokuuta.

Palattuaan hän kuitenkin huomasi, että hänen arvoesineensä olivat kadonneet, mukaan lukien 3,500 6,000 dollaria käteistä, timanttikorvakorut arvoltaan 2,000 2,100 dollaria, kultainen rannekoru, jonka arvo oli 700 XNUMX dollaria, platinakaulakoru ja rannekoru, joiden arvo oli XNUMX XNUMX dollaria, sekä designkäsilaukku, jonka arvo oli XNUMX dollaria. Myös Nguyenin passi, luottokortti ja ajokortti puuttuivat. Ei kerrottu, otettiinko tavarat kassakaapista vai jätettiinkö ne ulos.

Poliisi kertoo, että Yhdysvaltoihin palanneelta rouva Nguyenilta varastettiin arvoesineitä yhteensä 464,000 XNUMX bahtin arvosta.

Yhtäkkiä ja salaperäisesti piikatyöstään eronnut Pimsiri myi varastetut tavarat varkauden jälkeen ja osti tuotolla Honda Civic -auton.

Poliisi jäljitti Pimsirin lopulta osoitteeseen kaupungin Nong Pruen alueella lauantaina, jossa hänet pidätettiin ja myönnettiin rikokseen.

Pattayan poliisipäällikkö Pol Col Apichai Krobpetch sanoi, että varkaus vahingoitti Pattayan mainetta ja kehotti hotelleja olemaan perusteellisempi henkilökunnan tarkistamisessa.

Pol Col lisäsi kuitenkin, että rouva Nguyen sanoi, että tapaus ei saattanut häntä pois Pattayasta ja että hän sanoi aikovansa palata lomakeskukseen uudelleen tulevaisuudessa. Nguyen kertoi olevansa erittäin vaikuttunut Pattayan poliisin ammattitaidosta ja toimeenpanosta, joka auttoi löytämään epäillyn.

  Pimsirin odotetaan maksavan varastetut tavarat takaisin neiti Nguyenille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/