Humalainen autonkuljettaja törmäsi thaimaalaisen naisen moottoripyörällä, yrittää juosta Soi 6:lla.

Tänä aamuna 5. elokuuta 00 kello 26 Shreeporn Boonsong, 2018-vuotias, oli ajamassa kotiin töistä, kun humalainen kuljettaja törmäsi hänen moottoripyöräänsä suurella nopeudella Second Roadilla loukkaantuen ja murtuen hänen jalkansa.

  Rouva Boonsong, jolla oli kypärä yllään ja raittiina, auttoi todistajia, jotka juoksivat kadun toiselle auttamaan häntä. Jos hänellä ei olisi ollut kypärää, pelastajat sanoivat, että hänen vammansa olisivat voineet olla paljon vakavampia.

  Auton kuljettaja, A harmaa Mitsubishi, oli 32-vuotias Arisa Klangprai, joka pakeni paikalta ja yritti paeta alas Soi Sixille. Ms Klangprai oli kuitenkin niin päihtynyt, että hän törmäsi lähellä soin loppua eikä saanut autoa liikkeelle ennen viranomaisten saapumista.

  Rouva Arisa ei ollut yhteistyöhaluinen poliisin kanssa ja oli vahvasti päihtynyt, pystyi tuskin kävelemään. Hän huusi poliisille ja sanoi, lainatakseen, ettei hän välittänyt tytöstä, jonka hän oli loukkaantunut, tai muista alueella olevista ihmisistä. Poliisi kuitenkin välitti melkoisesti ja otti naisen kiinni. Häntä syytetään useista törmäyksistä, omaisuusvahingoista ja rattijuopumuksesta. Häntä pidetään tutkintavankilassa viikonlopun ajan, kunnes hänet viedään oikeuteen maanantaiaamuna.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/