Vihainen humalainen nainen "ryntää" Pattayan poliisiasemalle humalassa

  Kello 3 tänä aamuna, 30. elokuuta 26, tunnistamaton ja voimakkaasti päihtynyt thaimaalainen nainen, joka kieltäytyi antamasta henkilöllisyyttään, hyökkäsi Pattayan poliisiasemalle osoitteessa Soi 2018 huutettuaan heille parkkipaikalla viidentoista minuutin ajan.

  Toimittajamme olivat paikalla ja nappasivat hänet sekä parkkipaikalla huutamassa että poliisille. Hän huusi hölynpölyä thai- ja murtuneella englannin kielellä, eikä edes Thaimaan poliisi ymmärtänyt, mistä hän oli niin vihainen.

  Hän yritti istua poliisiaseman aulan kerroksessa, ja hänet otettiin kohteliaasti kiinni ja poistettiin.

  Poliisi harkitsi naisen pidättämistä julkisen päihteen tai huumetestin vuoksi, mutta päätti kuitenkin lieventää tilannetta ja "tappaa hänet ystävällisesti". Useiden kiihkeiden keskustelujen jälkeen, joissa thaimaalainen nainen huusi säädyttömiä nimiä ja lausuntoja thain ja englannin kielellä ja päivystävä poliisi pysyi rauhallisena, hillittynä ja kohteliaana ja kysyi häneltä, halusiko hän täyttää täydellisen poliisiraportin, nainen lähti edelleen humalassa ja järkyttyneenä.

  Poliisi ilmoitti, että nainen oli heille tuttu ja hän oli säännöllinen paikka Beach Roadilla, joka huusi itselleen ja muille, mutta ei kuitenkaan ollut fyysisesti aggressiivinen ja raittiina oli aina kunnossa. He kertoivat tarjonneensa hänelle henkistä apua ja tietoa kuntoutusklinikoihin, mutta nainen on aina kieltäytynyt.

  

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/