Kolmas henkilö putoaa ylemmän kerroksen huoneesta yhdessä päivässä, jää henkiin

Pattaya-The Sawang Boriboon Rescue Center kutsuttiin eilen iltapäivällä Soi 73:een Sukhumvit Highwayn varrella löytääkseen tajuttoman tytön, joka oli pudonnut huoneestaan ​​Soin rakennuksen 4. kerroksessa.

Tämä oli kolmas henkilö, joka oli pudonnut huoneestaan ​​alle noin 12 tunnissa. Kaksi edellistä oli intialainen turisti ja thaimaalainen mies, joka yritti päästä poikaystävänsä asuntoon parvekkeen kautta. Raportoimme näistä molemmista artikkeleista eilen.

Järkyttyneet sivulliset selittivät kuulleensa kovaa ääntä jostakin putoamisesta ja he näkivät tytön maassa veren peittämänä ja tajuttomana.

Pelastusryhmä ja ensihoitajat antoivat ensiapua tytölle, jonka niskassa, olkapäässä ja vasemmassa jalassaan oli suuria haavoja. Hänet lähetettiin Pattayan kaupungin sairaalaan Soi Buakhaoon Etelä-Pattayalle. Poliisi tutkii nyt tätä tapausta ja keskustelee tytön kanssa, kun tämä on toipunut vammoistaan ​​selvittääkseen totuuden tapahtuman taustalla.

Hänen huoneessaan ei ollut ketään muuta ja ovi oli lukossa.

Tilaa
SOURCEPattayan ihmiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/