Pieni muuntaja räjähtää Keski-Pattayalla, palomiehet reagoivat nopeasti, ei henkilövahinkoja

Pattaya-

Tänä aamuna 2. elokuuta 30 kello 25 kiinalaisen ravintolan ja autonosien liikkeen edessä muuntaja räjähti aiheuttaen pylvään ja tietoliikennejohdot palamaan.

Sivulliset soittivat paikalliselle palokunnalle, joka vastasi muutamassa minuutissa ja pystyi nopeasti sammuttamaan palon ennen omaisuusvahinkoja.

Silminnäkijä kertoi, että he kävelivät lähellä, kun he kuulivat kovan poksahdusäänen ja pylväs ja johdot syttyivät tuleen.

Onnekseni kärsineet johdot eivät olleet päävoimalinjoja, vaan ne olivat vain viestintä- ja puhelinlinjoja.

Palotarkastajat totesivat, että viimeaikainen sade oli vaurioittanut laatikkoa ja kaapeleita ja aiheuttanut tulipalon.

Kaapeleiden lisäksi ei sattunut henkilövahinkoja tai omaisuusvahinkoja. Sähköyhtiö korjaa kaapelit tänään iltapäivällä ja laatikko tarkastetaan ja vaihdetaan.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/