Pattayan apulaispormestari eroaa terveydellisistä syistä, ja hänen tilalleen nimitetään 1. lokakuuta

PATTAYA: – Pattayan apulaispormestari Bandit Kunnajukr erosi tehtävästään terveysongelmiin vedoten.

Mr. Bandit ilmoitti päätöksestään pormestari Anan Charoenchasrille kirjallisesti 10. elokuuta, ja Anan hyväksyi sen 15. elokuuta. Kaupungintalo sanoi, että korvaaja nimetään 1. lokakuuta.

Entinen maakunnan poliisialueen 2 komentaja Bandit nimitettiin juntan toimesta viime vuoden helmikuussa. Hän sai tehtäväkseen valvoa rauhaa ja järjestystä, katastrofien ehkäisyä, liikennettä ja matkailua.

Mr. Anan sanoi, että Bandit kertoi hänelle viime vuonna aikovansa työskennellä apulaispormestarina vain vuoden. Pormestari sanoi, että erolla ei ole vaikutusta Banditin valvomiin hankkeisiin.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/