Bali Hain laituria laajennetaan jälleen, kolme vaihtoehtoa pöydällä, päätös helmikuussa

PATTAYA: – Pattaya pohtii kolmea vaihtoehtoa Bali Hain laiturin laajentamiseksi huomattavasti lauttojen, matkustajaveneiden ja muiden pikaveneiden ottamiseksi.

Atirach Kanokwechayan, Chonburin julkisten töiden ja kaupunkisuunnittelun osaston johtaja, hahmotteli Consultants of Technology Co:n harkitsemat kolme vaihtoehtoa projektin toisessa julkisessa kuulemisessa Aiyara Grand -hotellissa 15. elokuuta.

Konsultit suosittelevat osana 20 miljoonan bahtin sopimustaan ​​helmikuuhun mennessä Pattayalle parasta vaihtoehtoa topografisten tekijöiden, suunnitteluhaasteiden sekä paikalliseen ympäristöön ja talouteen kohdistuvien vaikutusten perusteella. Kaikki vaihtoehdot sisältävät neljä lauttalaituria, neljä matkustajaveneille ja kahdeksan pikavenelaituria.

Kaiken kaikkiaan laituriin mahtuisi jopa 50,000 30,000 ihmistä päivässä noin puolen kilometrin etäisyydellä. Bali Hai palvelee tällä hetkellä jopa XNUMX XNUMX ihmistä päivässä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/