Thaimaalainen mies putoaa kolmannen kerroksen parvekkeelta yrittäessään mennä poikaystävänsä huoneeseen, selvisi hengissä

Pattaya-

Aikaisin tänä aamuna kello 5 Thaimaan kansalainen, herra Sunanat Pongtumpol, 30, putosi Jomtien Complex Condosta yrittäessään ylittää thaimaalaisen naisten huoneesta poikaystävänsä huoneeseen kolmannen kerroksen parvekkeen kautta.

Hän menetti tasapainonsa kulkiessaan parvekkeelta toiselle ja kaatui kolme kerrosta alla olevaan varastovajaan, jonka alapuolella hän mursi kaatumisen ja pelasti hänen henkensä. Tämä oli toinen kaatuminen kahden tunnin sisällä (toisessa intialainen turisti) Pattayassa, johon paikalliset pelastuspalvelut reagoivat. Hän loukkasi selkänsä ja sai lieviä vammoja oikeaan käteensä, mutta hänen odotetaan toipuvan täysin.

Neiti Wassana Sribhon, 31, kertoi, että herra Pongtumpol oli tullut kotiin töistä ja unohtanut avaimensa. Hän ei halunnut häiritä poikaystäväänsä, joka nukkui ja joutui töihin muutaman tunnin kuluttua. Hän tiesi, että parvekkeen ovi oli aina auki, koska hän kertoi aiemmin usein hypänneensä parvekkeelta parvekkeelle, kun hän unohti avaimensa.

Neiti Wassana oli hereillä ja katsoi televisiota ja antoi herra Pongtumpolin päästä parvekkeelleen päästäkseen huoneeseensa. Hän kuitenkin menetti tasapainonsa ja kaatui.

Pelastuspalvelut reagoivat nopeasti, kun neiti Wassana soitti heille ja herätti nimettömän poikaystävänsä, joka ratsasti hänen kanssaan sairaalaan.

Pattaya News suosittelee, että et yritä ylittää parvekkeelta parvekkeelle missään huoneistossa tai hotellissa.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/