Etelä-Korean turistilta ryöstettiin useita omaisuutta, kokonaiskustannukset noin 70,000 1000 bahtia ja XNUMX dollaria käteistä Korean dollaria

Pattaya-

Varhain aamulla 22. elokuuta 2018 eteläkorealainen Jiyoung Hong ilmoitti Pattayan poliisille, että hänet ryöstettiin hänen hotellihuoneestaan ​​edellisenä iltana, kun hän oli vienyt kotiin Walking Streetillä tapaamansa thaimaalaisen naisen.

Hän kertoi menettäneensä 50,000 18,000 bahtia arvoisen kultarannekkeen, XNUMX XNUMX bahtia arvoiset kultasormukset ja noin tuhat dollaria korealaista käteistä.

Hän kertoo olleensa humalassa edellisenä iltana ja päättänyt viedä kotiin viehättävän tytön, jonka hän tapasi Walking Streetillä. Hotellihuoneessaan hän väittää, että nainen antoi hänelle juoman, joka sai hänet pyörtymään. Nainen, 27-vuotias Wongpanya Dee Chiang Maista tunnistettiin nopeasti CCtv:n ansiosta, ja Pattayan poliisi otti hänet kiinni ja tuotiin poliisiasemalle Soi 9. Lisäksi neiti Dee ei ollut maailman älykkäin varas, koska hän oli tarkistanut todellisen henkilöllisyytensä. hotellin henkilökunnan kanssa.

Hän myönsi, että hän vei tavarat turistin huoneesta hänen pyörtyessään ja oli jo myynyt tavarat paikalliseen kultakauppaan Etelä-Pattayalla. Pattayan poliisi työskentelee kultakaupan kanssa palauttaakseen kullan turistille. Kauppa vahvisti, että neiti Deen varastama kulta oli korealaisen turistin väittämän arvoista. Ei tiedetä, mitä käteiselle tapahtui, koska neiti Dee väitti, ettei hänellä ollut sitä.

Neiti Dee joutuu oikeuteen ja syytteeseen varkaudesta ja pahoinpitelystä yöllä. Hän on tällä hetkellä vangittuna Pattayan tutkintavankilassa.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/