Brutaali auto-onnettomuus Soi 16:n huipulla yli 100 km:ssä, kuljettaja selvisi pienillä vammoilla ihmeessä

Pattaya-

Perjantaina 2. elokuuta 00 kello 17:2018 Black Chevy Coupe, jonka rekisterinumero oli 9805, törmäsi käännöksessä lähellä Soi 16:ta Banglamungissa tuhoten auton.

Todistaja Pornthip Sae Taw, 58, jonka koti on kadun toisella puolella, kuuli törmäyksen katsoessaan televisiota. Hän totesi lehdistölle, että tässä vaarallisessa kulmassa, jossa on useita kylttejä, joissa lukee hidastaa nopeutta lähestyessä, tapahtuu usein suuria onnettomuuksia, monet kuolemaan johtavia, hänen täällä asuneiden vuosien aikana. Hän soitti pelastuslaitokselle heti astuttuaan ulos ja nähtyään onnettomuuden laajuuden. Hän yllättyi nähdessään kuljettajan astuvan ulos ajoneuvosta hämmentyneenä, mutta hänen kätensä oli vain vähäisiä vammoja.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja veivät naisen, 37-vuotiaan Thana Charnkitin Nakhon Ratchisimasta sairaalaan. Pelastustyöntekijöiden mukaan naisen tila on turvallinen ja vakaa.

Poliisi kertoo tutkivansa tapausta ja tutkivansa huumeita tai viinaa mahdollisena syynä kolariin. Auton nopeus oli jumissa kojelaudassa yli 100 km/h, joten nopeus oli ilmeisesti tekijä. Kyseinen käännös, joka on melko jyrkkä, ehdottaa 20 kilometriä tunnissa tai vähemmän.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/