Armeija ja paikalliset viranomaiset ryhtyvät toimiin pienellä rannalla Asia-hotellin takana valitusten jälkeen

Pattaya-

Yksi Pattayan ja Jomtienin "salaisuuksista" on hiljainen, eristäytynyt ranta, joka sijaitsee Asia-hotellin takana osoitteessa Soi 4 ​​Pratamnak-kukkulalla, jonne pääsee portaikkoa pitkin, joka laskee hiljaiselle, eristäytyneelle, rauhalliselle rannalle, jonne suurin osa turisteista ja jopa monet paikalliset asuvat. en tiedä.

Kuitenkin viime vuosina armeija ja paikalliset viranomaiset pakottivat rannalle rakennetut rakennukset ja pienyritykset Thaimaan lain vastaisesti sulkemaan ja poistamaan. Vaikka paikalliset yritykset noudattivat vaatimuksia, monet eivät saaneet työtä kokonaan valmiiksi ja lähtivät, kuten kuvista näkyy, perustus, roskat, betonipilarit, puoliksi avatut rakennukset jne.

Paikalliset viranomaiset ovat yrittäneet löytää rakennusten omistajia saadakseen heidät päätökseen ja poistamaan loukkaavat rakenteet, jotta he voivat palauttaa rannalle hiljaisen, mukavan ja viehättävän ilmeen. Suurin osa paikallisista omistajista ei kuitenkaan ole enää paikalla, ja monet eivät olleet alkuperäisissä tonttien ja rakennusten asiakirjoissa.

Siksi he kehittävät yhdessä armeijan kanssa suunnitelmaa tämän rannan alueen viralliseksi poistamiseksi ja kunnostamiseksi ja tämän silmänpitävyyden palauttamiseksi alkuperäiseen tarkoitukseensa.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/